Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Adresa:

Boljanic bb 74322 Doboj

RS- Bosna i Hercegovina

Brzi kontakt telefon:

+38753/267-270

+38765/458-047

e-mail: am_acko@live.com

O nama

Kao SZTR AM-AČKO samostalno postoji i samostalno posluje od 1996.godine. Bavimo se proizvodnjom kuhinja, pločastog namještaja, namještaja od punog drveta i ostale drvene galanterije za domaćinstva i poslovne prostore. U široku paletu svojih prozvoda sa ponosom ubrajamo i montažne kuće i vikendice od drveta što nam je zbog sve veće želje kupaca postalo primarna djelatnost.

Preduzeće je za jedno desetljeće uspjelo da stasa u prepoznatljiv proizvodni segment kako na regionalnom tržištu tako i šire. Naši proizvodi svojim prepoznatljivim kvalitetom se danas ističu u odnosu na konkurenciju. Svakodnevno ostvarujemo kontakte i ugovaramo poslove kako sa klijentima iz naše zemlje tako i sa klijentima iz susjednih ex-yu zemalja i inostranstva.

Posjedujemo vlastitu sušaru, a u izgradnji je i vlastita pilana kojom ćemo zaokružiti proces proizvodnje od početne sirovine, odnosno trupca, do krajnjeg proizvoda.

Vlasnik i direktor firme: Mladen Vitlešević   brvnare
     
     
     

Firma AM-AČKO je registrovana kod Oosnovnog suda u doboju kao samostalna zanatsko trgovinska radnja. Trenutno imamo 10 stalno zaposlenih radnika i više spoljnih saradnika.

Broj poseta Prostor za reklame Pratite nas i preko Facebook stranice
brojac poseta

brvnare brvnare
brvnare